Utorak , 18 Juni 2019

Zašto bi muškarci trebali nositi kravatu


slika4

Iako muškarci ne mare za odjeću toliko koliko žene, njihova odjeća i dalje puno govori o njima.

Muškarci koji nose kravatu sa cvjetnim uzorkom su vrlo vesele i optimistične osobe. U svemu uvijek uspiju pronaći vedru stranu. Uživaju u svakom danu koji dolazi i u njemu  pronađu ono što njih zapravo veseli. Od njih možete puno toga naučiti, posebno o životu i stavovima, a najviše o izbjegavanju stresa.

To su većinom profesori koji žele nešto promijeniti, naučnic i sl., osobe koje su navikle biti drugačije i posebnije od ostalih. Utapanje u masi njima jednostavno nije poznato čak ni kada su stroga pravila u odijevanju u pitanju. Ukoliko muškarac nosi kravatu na pruge znači da je perfekcionist.

On je osoba koja voli imati sve isplanirano i ne ostavlja mjesta za spontanost. Ukoliko vam se ovakav muškarac sviđa budite spremni na to da će nakon vrlo kratkog zajedničko života i vaš život biti isplaniran sve do najsitnijeg detalja za nekoliko sljedećih godina. Muškarci koji imaju kravatu u jednoj boji, a uzorak je slične nijanse su osobe koje dosta pažnje posvećuju svom izgledu. Oni uvijek prate modnu scenu i sve što se na njoj događa. Boja kravate je uvijek ona najmodernija boja sezone u više nijansi.

Izvor: source.ba