Ponedjeljak , 27 Maj 2019

Top 5 boja koje muškarci vole na ženama


fashion-couple-01

Moda je važna za mnoge žene, ali možda ćete biti zainteresovane da saznate koje to boje preferiraju muškarci da vide na ženama.

 

Postoje određene boje koje muškarci vole na ženama koje također mogu da vam pomognu da vaša modna ocjena bude uvijek visoka. Mnoge dame se oblače u svom stilu ne mareći za muškarce, ali ukoliko želite da impresionirate muškarca, u pojedinim bojama ćete mnogo lakše uspjeti. Vjerovale ili ne, neke boje mogu mnogo da učine. Nosite neke od njih, a ostavite ostale u svom ormaru za trendi izlet sa svojim drugaricama !

Crna

Dame, sve izgleda vrlo lako, jer je jedna od glavnih boja koju muškarci vole na ženama – crna. Ona podrazumijeva zavodljivost i sofisticiranost, sve upakovano u jednoj jednostavnoj boji.

Crvena

Očigledno, muškarci vole crvenu. Oni vjerovatno ni ne shvataju da je vole, ali vjerujte, oni je obožavaju! Ova boja podrazumijeva seksipil, hrabrost, samopouzdanje i ženstvenost. Nosite je kako god želite, samo izbjegavajte da je nosite od glave do pete. Previše crvene na vama može izgledati bezvrijedno i to definitivno nije ono što želite da vaš muškarac misli o vama.

Bijela

Muškarci također vole bijelo. Ova boja je čista, elegantna i nevina i prilično se dopada vanvremenskim muškarcima. Bluze i košulje su najbolji izbor. Ukoliko nosite bijele pantalone ili suknju budite pažljive, mrlje definitivno nisu nešto što je privlačno!

Plava

Jedna od omiljenih boja muškaraca je plava, a također je vole na ženama. To nije tipična ženska boja, ali muškarci i dalje vole da vide ženu u svijetlo plavim tonovima. Baby plava je u redu, dok se tamno teget obično posmatra kao jednolična, pa ostavite tamnije nijanse za kancelariju.

Pink

Pink je meka, ženstvena, ali kao crvena, ide u malim količinama. Vi svakako ne želite da podsjećate na Barbiku, jer ih muškarci baš i ne vole. Pink boja je lijepa za većinu žena, muškarci je obožavaju na ženama, ali naravno u razumnoj mjeri.

Izvor: grazia.rs