Ponedjeljak , 27 Maj 2019

Stvari zbog kojih volimo labradore


labradori-ljubimci-psi-01

Svaka je pasmina posebna na svoj način a istinskim obožavateljima pasa i nije bitno o kojoj je riječ.  Važno je da volite svog psa te da o njemu brinete najbolje što možete.

Ovaj vam put predstavljamo svima drage labradore i njihove osobine zbog kojih ih svi toliko volimo. Labradori su privrženi i mirni psi. Vrlo su inteligentni, odani i živahni. Vole se igrati i odlično se slažu s djecom.
Prijateljske su prirode i nisu agresivni, a u nastavku saznajte zbog kojih još karakteristika toliko volimo labradore. 

1. Odani su 

Jedna od stvari zbog kojih toliko volimo labradore je njihov nevjerojatan osjećaj odanosti prema vlasniku. Iako su prijateljski nastrojeni čak i prema strancima, labradori su vrlo privrženi obitelji kojoj pripadaju i to pokazuju iz dana u dan, u svakom trenutku. Shvaćaju kada su ljudi u opasnosti i učinit će sve da ih spase jer vole pomagati ljudima i to je jedna od osobina koja ih čini toliko posebnima.

2. Znaju pokazati ljubav

Labrador je pasmina koja zna pokazati ljubav svom vlasniku, ali isto tako to očekuje i od njega. Naime, labradorima je iznad svega vrlo potrebna ljubav, igra i osjećaj pripadnosti. Poklonite im malo pažnje i biti će vam neizmjerno zahvalni te će vam istu i dvostruko uzvratiti. Uživaju u maženju i obožavaju biti s ljudima, pa ako posjedujete labradora svakako se potrudite da im to osigurate. 

3. Entuzijazam

Ako želite entuzijastičnog i živahnog psa koji će vas znati zabavljati, onda su labradori svakako odličan izbor. Više od svega oni se vole igrati i uvijek su spremni za akciju. Njihovo uzbuđenje i sreću možete vrlo lako iščitati s njihovog odraza lica, a vrijeme provedeno s njima je odličan način da se oraspoložite i vratite energiju.

4. Strpljenje

Unatoč tome što su vrlo živahni, labradori znaju biti i iznenađujuće strpljivi. Ne mogu se lako razljutiti i nisu zlopamtila. Zbog njihove tolerantne i bezuvjetne prirode lako ih je zavoljeti.

5. Zabavni su

Labradori su slatki mali klaunovi i njima je nemoguće ne nasmijati se. Ponekad se znaju ponašati šašavo i time zabavljaju sve svoje ukućane. 

6. Nježnost


Iako su labradori vrlo razigrani i živahni, oni znaju biti i jako nježni. Oprezni su a to osobito možete primijetiti prilikom igre s njima kada paze da vas ne povrijede. Svjesni su vlastite snage i znaju biti vrlo pažljivi prema ljudima koji o njima vode brigu.

7. Imaju zlatno srce 

Zbog svih pozitivnih  osobina koje posjeduju, morate priznati kako labradori uistinu imaju zlatno srce. Uvijek su spremni ugoditi drugima, a svoje vlasnike vole bezuvjetno i neograničeno.

Izvor: zena.hr