Utorak , 18 Juni 2019

Povećajte oči: 5 make-up savjeta za neodoljivi ‘izgled laneta’


zavodljiv-neodoljiv-pogled01

Otvoreni pogled nevine djevojčice istovremeno je vrckast, sladak i zavodljiv. Poigrajte se makeupom te uz naše savjete iskušajte svoj neodoljivi ‘pogled laneta’.

1. Podloga

Za početak na područje oko očiju i na kapak nanesite korektor te ostavite neko vrijeme da se upije. Nakon toga sve zagladite s puderom u prahu.

2. Eyeliner

Crni eyliner koristite samo na gorenjem dijelu kapka i pritom pazite da crta ide samo do ruba trepavica, jer ako malo produžite oči će poprimiti više mačkasti opasni izgled, a manje nevini. Bijelim eyelinerom ili olovkom povucite crtu po donjoj – unutrašnjoj strani oka.

3. Sjenilo

Velike i otvorene oči postići ćete sa sjenilom neutralnih, bilo toplih ili hladnih boja. Bitno je da sjenilo nanesete s većom četkicom na područje od trepavica sve do obrva. Tamniju nijansu iste boje nanesite u kut – blizu kosti ispod obrve.

4. Maskara

Na trepavice nanesite nekoliko slojeva maskare kao bi oči izgledale nježno, a opet mistično. Pripazite samo na to da vam se trepavice ne slijepe, pa ih počešljajte i pripazite kakvu maskaru stavljate. Nakon što ste nanijeli maskaru uzmite uvijač za trepavice i nekoliko puta pritisnite. To će vam još više otvoriti pogled.

5. Obrve

Za otvoren pogled je također bitno da su obrve uredne i pravog oblika. Ako nisu uređene – make up također neće dobro pristajati. Pronađite svoju prirodno liniju obrva i naravno počupajte sve nestašne viškove.

Izvor: cromoda. com