Utorak , 18 Juni 2019

OVO SU NAJBOLJI POKLONI ZA VALENTIVNOVO


Nije da ljubav slavimo jedino na Valentinovo, no svejedno je baš taj dan nekako poseban i želimo ga uljepšati svojoj najdražoj osobi. Kao i inače, kad treba odabrati poklon za svoju bolju polovicu mnogi od nas se suočavaju sa nedostatkom ideja.

Svakako ako želite oduševiti svog partnera, potrebno je da se malo potrudite. Uz par naših malih trikova, sigurno da ćete doći do idealnog polona za voljenu osobu.

Kakav je tip osobe ? Da li je više razveseli neka sitnica ili ipak nešto krupnije ? To sami procijenite. Svakako da će bilo kakav poklon odlično ići uz najdraže cvijeće, ne moraju uvijek nužno biti crvene ruže. Zašto ne bi bilo nešto drugačije i manje očekivano ? Hortenzije, božuri ili pak orhideje ? Pod uticajem smo Instagrama, pa sve ćešće viđamo bukete u vidu kutije. Potražite na netu obližnje mjesto gdje se prodavaju baš takvi buketi u kutiji.

Slatkiši, pa ko ih ne voli ? Da li volite ukusne bombonjere ili male paketiće sa raznovrsim Kiner poslasticama ? Možda u obzir dolaze i male tortice, maffini i cupcakesi. U svakom slučaju nešto neobičnije.

Nakit je uvijek imao svoju posebnu sentimentalnu vrijednost. Narukvice, prstenje, lančić i naušnice. Možete se odlučiti za neki komad nakita koji opisuje vašu vezu, što je simbolično i usko povezano. Trudite se, ukoliko ste u mogućnosti, za neke ljepše komade koji ne izgledaju da su tek tako došli pod vašu ruku. Odvojite vremena, odaberite i razmislite.

Zajedničko putovanje sigurno će izazvati osmijeh od uha do uha. Top Evropska destinacija i sami vas dvoje, bez poznatih ljudi, jednostavno odvojeno vrijeme za uživanje i opuštanje.

Šminka i kozmetički proizvodi većini žena biti će pun pogodak. Ukoliko je poseban ljubitelj dobre kozmetike, odlučite se za jedan vrijedan proizvod, nego za gomilu koja nema tako dobar kvalitet niti vrijednost.

Vaše zajedničke fotografije u albumu. Sve nam se svodi na tehnologiju, te malo stvari imamo koje možemo opipati, a tu svakako spadaju i fotografije. Izradite zajedničke fotografije, te pored svake neku romantičnu poruku, datum i mjesto kada je to bilo.

 

Izvor: online