Utorak , 18 Juni 2019

Ove stvari muškarci ne treba da znaju


muskarci-ne-treba-da-znaju-01Ako ste na početku veze, ili tek želite da stupite u vezu, ovo su stvari koje muškarci ne žele da znaju :

Imam brkove

Događa se i najboljima. Brkovi su jedna od onih stvari koje jednostavno treba da prećutimo. Postoje pincete, vosak… Takođe postoji milion drugih stvari koje možeš da podijeliš sa svojim voljenim, ali ovo je možda ipak malo previše.

Sanjala sam bivšeg

Seksi san o bivšem dečku nije nešto što baš moraš da podijeliš s njim, pogotovo ne detaljno. On će se pitati zbog čega si ga sanjala, misliće da još imaš osjećanja prema njemu, malo ćete se i posvađati… A sve zato što nisi prećutala beznačajni san.

Moje drugarice te baš ne vole

Ovo ne može imati pozitivan ishod. Ako je problem u njima, imaš pogrešne drugarice, a ako je problem u njemu, nećeš ga riješiti ako mu kažeš da ga one ne vole. Ako misliš da druarice greše, nateraj ih da ga upoznaju i shvate to.

Sviđa mi se tvoj prijatelj

Nekad je super činiti dečka ljubomornim, ali postoji i bolji način. Ako mu kažeš da ti je zgodan njegov drug, stavljaš ga u neugodnu situaciju. Počeće da razmišlja da li je pametno da se družite svi zajedno, da umišlja stvari čak i kada ih nema, a možda će čak postati negativno nastrojen prema njemu… Ako ti se sviđa njegov prijatelj, drži to za sebe.

Izvor : Source.ba