Utorak , 18 Juni 2019

Najbolji parfemi za Jesen 2014.


parfemi-moda-1111Prelaskom iz ljeta u jesen, priroda sa sobom nosi neke nove, nježnije mirise. Dani postaju hladniji pa i vašim čulima više prijaju topliji mirisi.

Donosimo parfeme koji će vas podsjetiti zašto je upravo jesen predivno godišnje doba prepuno nježnosti i topline.

Marc Jacobs, Daisy Dream

parfemi-moda-01

Inspirisan bijelim radama i plavim nebom, ovaj lagani parfem sa notama ribizle, plave visterije i kokosa popraviće i najsumorniji dan.

Dolce & Gabbana, Velvet Rose

parfemi-moda-02

Pomislite na najmirisniji cvijetnjak na svijetu, upakovan u elegantnu bočicu koja kombinuje marokansku, majsku i bugarsku ružu sa predivnim mošusom. Pravi užitak za sva čula!

Givenchy, Dahlia Divin

parfemi-moda-03

Ovaj parfem predivna je mješavina jasmina, sandalovine i pačulija. Idealan je za romantičnu šetnju parkom i večeru udvoje.

 

Estée Lauder, Modern Muse Chic

parfemi-moda-04

Miris kombinuje cvjetne note jasmina, ljiljana i šljive sa predivnom vanilijom, pačulijem i ebanovinom. Parfem je namijenjen modernoj ženi koja zna šta želi, ali i kako da svoje želje ostvari.

Christian Dior, Ambre Élixir Précieux

parfemi-moda-05

Ovaj parfem je ljubavni eliksir koji kombinuje četiri magične note ouda (rajskog drveta), ambre, ruže i mošusa. Nanesite ga na tijelo, a zatim preko njega stavite i neki drugi. Na ovaj način ćete napraviti parfem sa vašim ličnim “pečatom”. Pravi izbor za kreativne žene!

Yves Saint Laurent, Paris Rebel Collector

parfemi-moda-06

Inspirisan omiljenim gradom ovog slavnog dizajnera i jednim od njegovih prvih parfema, on kombinuje uzbudljive note citrusa, ružičastog bibera i listova paradajza. Dopustite ovom moćnom parfemu da vam razbudi čula i prizove pozitivne misli.

Izvor: minimagazin.info