Ponedjeljak , 27 Maj 2019

Neodoljivi muški parfemi !


PARFEMMuškarci da li ste znali da parfem osvaja ženu ? Parfem na muškarcu je baš kao šminka na ženi, obavezan je gdje god da krenete.  Pogledajte u našu listu i odaberite vaš idealni parfem za vas.

1. Armani Code

armani-cod-muski-miris-01

Armani Code je prvi orijentalni muški miris od Armanija, miris u kojem su se sjedinile sve pozitivne strane mužestvenosti: elegancija i strastvenost, darežljivost i suzdržanost, intenzivnost i nježnost.

2. Paco Rabanne Black XS

Paco-Rabanne-black-xs-muski-miris-011

Citrusne visoke note je sjajni uvod u začinjeno slatko srce. Tamne i duboke voćne slatkaste note srca smjenuju drvene note i note ambera u bazi, amber u takvom interesantnom slatkom okruženju vuče na duvan, a mošus ublažuje izrazitu mužestvenost mirisa.

3. Bvlgari Man

bvlgari-man-parfemi-01

Klasičano moderan parfem koji nije nametljiv. Note kašmira, belog bisera i bergamota daju ovom parfemu posebnu senzualnu čar.

4. Marc Jacobs – Bang

Bang-marc-jacobs-mirisi-01

Bang je kreiran ” za savremenog muškarca, koji je, čak iako nije mlad, mladog duha”. Kreiran je od nota crnog, belog i ružičastog bibera, srce razvija arome muževne drvene note, dok su u osnovi smole elemi, aromatični benzoin, vetiver, bela mahovina i pačuli.

5.  Dolce & Gabbana  – The One Gentleman

dolce-gabbana-mirisi-02

Kompozicija novog izdanja The One Gentleman bazira se na orijentalnim notama koji bi trebalo da privuku samouverene i sofisticirane potrošače. Note novog mirisa su: biber, lavanda, komorač i kardamon, dok su u osnovi vanila i pačuli.