Ponedjeljak , 17 Juni 2019

Kako utiče Facebook na vašu vezu?


Vaš partner i vi ste u vezi i sada ste odlučili da budete i prijatelji na Facebook-u. Međutim, da li je to pametna ideja.
facebook ljubav
Možete vi biti prijatelji na Facebook-u, ali nemojte stalno provjeravati njegov profil, a u nastavku članka pročitajte i zašto.

1. Poneki status koji objavi vaš partner ili vi može biti pogrešno protumačen.

Ukoliko vaš partner objavi kako nije raspoložen vi ćete to protumačiti kao da ste vi krivi za njegovo raspoloženje, a on možda jednostavno nije raspoložen samo za druge ljuede, ali ne i za vas.

2. Ukoliko ste ovisni o statusima na Facebook-u vas dvoje nećete imati tema za razgovor kada se vidite, jer ćete znati sve što se toga dana događalo. Prema tome, smanjite malo objave na svom zidu.

3. Postovi na zidu od vašeg partnera koji su upućeni od njegovih bivših ili od prijateljica sa vaše strane mogu biti pogrešno protumačeni, pa se u vama može stvoriti ljubmora i paranoja. On ne može kontrolisati šta će mu neko napisati na zidu, pa prema tome nemojte ni vi to uzimati zdravo za gotovo.

4. Izljeve ljubavi sačuvajte za vrijeme kada ćete ga vidjeti uživo, jer to što ćete napisati na njegovom zidu neće imati veliki uticaj na njega. To može značiti samo da će svi vaši, a i njegovi prijatelji znati vaše osjećaje.