Utorak , 18 Juni 2019

Kako iznenaditi svoju ljepšu polovinu ?


Najljepše i najromantčnije stvari su svakako one sa malo truda, spontanosti i bez mnogo novca. Vaša supruga ili djevojka će se svakako obradovati ukoliko budete uradili sljedećih nekoliko stvari..

Motivacija !
Svako iza svojih leđa želi nekoga  ko ih motiviše za napredovanje u životu. Osjetite li pad raspoloženja, depresiju ili stres u njenom prisustvu, znajte da očekuje od vas neku gestu kojom ce se bolje osjećati. Motivacijski govor, ohrabrivanje da ce sve proći, da će se sve jednog dana isplatiti, te da jednostavno poslije kiše dođe sunce. Postanite upravo ta zraka sunca u kojoj vaša ljepša polovina vidi svoju sigurnost i put ka uspjehu.

Zapamtite njoj bitne datume
Početak veze, dan kada ste se upoznali ili jednostavno onaj dan na kalendaru koji joj je izričito važan. Obilježite nekom sitnicom sentimentalne vrijednosti. Svakako će dan biti popravljen.

Znajte kako je nasmijati do suza
Skoro da svaka žena želi muškarca sa dobrim smislom za humor. Naravno ništa bez pretjerivanja. Odvedite je u kino na dobru novu komediju, pogledajte urnebesne skečeve koji  svakodnevno kruže internetom. Smijeh luči hormon sreće, pa svakodnevni problemi padaju u drugi plan.

Lista stvari koje želi da uradi
Svi imamo želje i ciljeve. Da bi oni postali realniji, potrebno ih je prenijeti na papir. Odvojite vremena da sastavite listu stvari koje želi da uradi, bilo to na mjesečnom ili godišnjem nivou. Imajući listu u podsvijesti imati će svakako bolju motivaciju u obavljanju svojih zadataka. A i time pokazujete svoju predanosti njoj, što će vas svakako još više povezati.

Spa tretman
Poklon bon u Spa centru sa masažama za opuštanje svakako će izazvati osmijeh na njenom licu.

Sitnice su čuda
Da li to bio novi balzam za usne, Kinder jaje ili slatke čarapice, svakako da će značiti i oraspoložiti je. Čovjeku veliki dio u srcu zauzimaju uprave te sitnice koje je neko uradio za njega ili ga je nečime iznenadio.

Stvarajte uspomene
Otputujte na jednodnevni izletu u obližnji grad, glupirajte se na karaoke aparatu, provedite zimu sankajući se na snijegu i klizajući se na ledu. Radite stvari koje oboje volite raditi ili ste radili u djetinjestvu. Posjeta zabavnom parku će svakako biti luda i nezaboravna.

Ne zaboravite fotografisati
Slika govori više od 1000 riječi, pa neka vaše zajedniče fotografije pričaju upravo neku bajku.

 

Izvor: online