Utorak , 18 Juni 2019

Jesenska paleta boja: 5 najtrendi nijansi za usne


max-factor-karmini-jesen2014-01

Ništa ne može toliko jako promijeniti vaš izgled ili raspoloženje kao – dobar ruž za usne!

Donosimo vam popis i pregled boja koje će ove jeseni na vašim usnama biti posebno trendi.

1. Ružičasta

Čak i nježna pastelna nijansa može izgledati smjelo i zavodničko ako izaberete mat teksturu ruža. Upamtite da je u tom slučaju piling usana obavezan, a nakon njega usne dobro hidratizirajte balzamom. Tek nakon 10 minuta nanesite ruž.

2. Boja višnje

Jesensko doba godine ne može proći bez dubokih tonova višnje. Nanesite ovu boju od centra usana prema krajevima i protrljajte je jagodicama prstiju. Tako ćete stvoriti trendi efekt pobljubljenih usana.

3. Bordo

Da bi tamna, gotovo smeđa boja bordo izgledala elegantno, potrebno je obojiti cijele usne olovkom. Zatim uz pomoć kista nanesite korektor kako biste izravnali manje nepravilnosti, a tek tada ruž.

4. Boja fuksije

Ova će boja definitivno privući pozornost. Da biste svom izgledu dodali crtu nježnosti i prirodnosti, pomiješajte na dlanu u jednakim omjerima ruž za usne i rozo sjajilo – tako ćete dobiti meku, no punu boju sa zamamnim sjajem.

5. Narančasta

Ova duboka boja idealna je za vatrene kombinacije. Da biste dobili čistu narančastu boju i da ispod ruža ne bi provirivala boja vaših usana, prvo kao bazu na usne nanesite korektor ili olovku za usne.

Izvor : cromoda.com