Ponedjeljak , 24 Juni 2019

Deset stvari koje se nikada ne oblače na prvom sastanku


date-01

Došao je i taj dan – poslije toliko razmijenjenih poruka, dogovaranja, napokon se spremate za vaš prvi dejt! Pazite šta ćete da obučete. Ovo je “ne, nikako” lista.

1. Pidžama-pantalone

Držeći se pravila da treba da vam bude udobno, kako biste bili opušteni, pravite sljedeću grešku – oblačite pantalone u kojima izgledate… najblaže rečeno “lijeno”. Kako mislite da vas on ili ona ozbiljno shvati ako se pojavite kao da ste upravo ustali iz kreveta?!

2. Haljina-tigrrrrica

Držeći se pravila da treba da izgledate seksi i zavodnički, pravite sljedeću grešku – oblačite haljinu koja “vrišti”: “Uzmi me, još večeras!”.

3. Majica sa porukom

Voljeli biste da vas on gleda u oči, a ne da cijelo veče pokušava da pročita šta vam piše na majici? Još ako poruka nije prava, ako je dvosmislena, pretenciozna, možda traži predznanje koje potencijalni partner nema pa će se zbog toga osjetiti loše. Zato, šaljive majice ostavite za neki drugi put, kada se malo bolje upoznate.

4. ONE čizme

Djevojke ih obožavaju – UGG čizme su tako udobne, tople, a lako se kombinuju. Međutim, one su, uz “kroks” klompe, prve na listi najodvratnije obuće po mjerilima muškaraca.

5. Šešir ili kačket

“Kao da nešto krije, sa tim čudom na glavi”, najčešći je komentar onih koji su doživjeli da ih “druga strana” na sastanku dočeka sa šeširom ili kačketom na glavi. “Šta će mu to? Nije promaja u kafiću! Možda je ćelav?”. Zato – hrabro krenite gologlavi!

6. Trenerka

Ne treba objašnjenje? Niste pošli na trening, zar ne?

7. Sandale i čarape

Ovo se, hvala Bogu, rijetko viđa, ali smo ipak riješili da stavimo na listu. Nikad se ne zna.

8. Previsoke štikle

Štikle su ok, čak poželjne, ali previsoke potpetice ne dolaze u obzir. Pretenciozne su, napadne, a mogu i da vas dovedu u neprijatnu situaciju, oboje, ukoliko je muškarac niži od vas.

9. Dekolte

Neka malo viri, neka se nazire ono čime vas je majka priroda obdarila, ali ne više od toga. Drage, prsate dame, budite fer – ne napadajte, odmah, najopasnijim oružjem koje imate. Dubok dekolte će i najvećeg zavodnika dekoncentrisati, a ne želite da zamuckuje, priča nepovezano i ne gleda vas u oči cijelo veče.

10. “Isplela mi nana”

Dobar džemper je dobra opcija, ali ne i onaj pleteni, topli, što vam je baka napravila za skijanje sa školom.

Izvor: zenskiportal.me