Utorak , 18 Juni 2019

5 načina korištenja baby ulja


Baby ulje najčešće jednostavno koristimo za njegu kože tijela. No, ovaj vrijedni kozmetički proizvod možete iskoristiti u različitim situacijama vezanim za ljepotu.
baby ulje za skidanje šminke
Otkrivamo vam pet namjene baby ulja.

Skidanje šminke

Nekoliko kapi baby ulja nanesite na blaznicu i uklonit ćete tragove najupornije šminke. Baby ulje savršeno je za skidanje vodootporne maskare.

Skidanje ljepila za umjetne trepavice

Malo baby ulja na blaznici uspješno će ukloniti tragove ljepila za umjetne trepavice kako sa kapaka, tako i sa ruku nakon nanošenja trepavica.

Mekana i nježna koža

Kada ga nanesete direktno na kožu, baby ulje sporo se upija i često ostavlja tragove na odjeći. Kako biste to izbjegli, ali svejedno imali mekanu i nježnu kožu, nekoliko kapi baby ulja dodajte u losion za tijelo.

Glatke noge nakon depilacije

Baby ulje umiruje kožu, pa je idealno za njegu nakon brijanja. Osim što će ukloniti crvenilo, učinit će noge sjajnim i nježnim.

Rješenje za ispucale pete

Baby ulje nanesite na suhu kožu peta, potom na noge stavite plastičnu vrećicu, te obujte čarape. Ostavite da djeluje sat-dva dok gledate film, čitate knjigu, radite na računaru ili spavate. Koža peta postat će nježna i mekana.