Utorak , 18 Juni 2019

10 kupatila koja će vas ostaviti bez daha


kupatilo-dom-uredjenje-1111111Nema manjka ideja kada je u pitanju stvaranje nevjerovatnih spavaćih soba. Ali kad je u pitanju uredjenje kupatila tu svoje vještine dizajna stavljate na testiranje.

Ako želite napraviti kupatilo da izgleda fascinantno i jedinstveno zaista se morate potruditi. Ove slike ostavljaju bez daha, o čemu se radi pogledajte u nasoj galeriji .

1. Horizontalni tuš.
Luksuzni tuš vam omogućava da postignu potpunu relaksaciju , da se oslobodite od svih stresova i napetosti u mišićima .
kupatilo-dom-uredjenje-01kupatilo-dom-uredjenje-001kupatilo-dom-uredjenje-0001
2. Zar ne bi bilo super da imate tuš koji vodi van ?! Možete ga dizajnirati sa dvostrukim staklenim vratima.

kupatilo-dom-uredjenje-02
3. Naravno vertikalni tuševi  također mogu biti opustajući i  luksuzni. Voda koja izlazi u mlaznicama je jednostavno masaža za tijelo.
kupatilo-dom-uredjenje03
4. Duga a uska kupaonica ovaj put nije problem,pogledajte samo kako odlično izgleda. Ovo je jednostavno prostor stvoren za opuštanje.
kupatilo-dom-uredjenje-04
5. Razmislite o upotrebi svjetla da poboljšate užitak u tuš kabini . Određene glave tuša su osjetljive na temperaturu, a naravno možete ih kreirati prema vasoj želji.
kupatilo-dom-uredjenje-05
6.  LED trake i pogled na grad čine savršen spoj za opuštanje .
kupatilo-dom-uredjenje-06
7.  Zapanjujući vanjski tuš može se dizajnirati sa kadom koja sadrži organski oblik. Veliko kamenje i sitni šljunak su odlična kobminacija .
kupatilo-dom-uredjenje-07
8. Ovaj tuš je u potpunosti izložen ka otvorenom. Postoji samo stakleni zid između njega i dvorišta. Zanimljiva ideja al nedostatak privatnosti može biti problem za neke.
kupatilo-dom-uredjenje-08
9.  Govoreći o vanjskim tuševima ovo je jedan od boljih . To je kružni tuš sa mlazevima vode koji dolaze iz svakog smijera.
kupatilo-dom-uredjenje-09
10.  Pretvorite svoj ​​vanjski tuš u oazu . Kombinacija kamena i zelenila je spektakularna.
kupatilo-dom-uredjenje-10