Subota , 25 Maj 2019

Savjeti za jutarnju njegu kože


Sigurno vam se dešavalo da ujutro kada se probudite ne izgledate baš najbolje? To je sasvim prirodno, pa ćete se nekada probuditi zadovoljni, a nekada nezadovoljni vašim izgledom. Međutim, postoje određeni kozmetički trikovi koje treba poduzeti, kako bi ujutro izgledali lijepo, odmorno i svježe.

jutarnja njega koze

Pranje lica

Osnovno pravilo za svaku ženu je da opere lice svaku noć prije spavanja. Ova rutina će biti korisna za vas, jer neće ostati šminke na vašem licu. Kada se probudite, operite lice s običnom toplom vodom i utapkajte kožu ručnikom. Očistite područja ispod očijum u blizini vašeg nosa koristeći vatu.

Napravite piling

Jedan od najboljih jutarnjih savjeta za njegu kože je učiniti piling kože nakon što operete lice s čistom toplom vodom. To će učiniti kožu mekom i glatkom.

Tonik

Neki od vas možda misle da je tonik nepotreban za čišćenje lica. Međutim, jutarnje čišćenje lica tonikom pomoći će vam izgledati svježe i vitalno. Koristite tonik koji ne sadrži alkohol.

Namažite lice kremom

Ako želite imati meku i blistavu kožu cijeli dan, morate kožu redovito mažete. U jutarnjim satima stavite laganu kremu na vaše licei nježno je umasirajte u kožu.

Riješite se natečenih očiju

Jedan od najboljih načina da se oslobodite od natečenih očiju u jutarnjim satima, jeste da stavite hladne vrećice čaja na kapke. Ostavite na očima 5 minuta i nakon toga isperite lice.

Hidratacija

Što više vode pijete tijekom dana, pomoći će vam da koži održite hidratantnost. Ako pijete tri čaše vode čim se probudite to će vam dati puno energije za taj dan.


Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*