Subota , 25 Maj 2019

Neobični tretmani za ljepotu


Svijet ljepote je pun neobičnih tretmana, au zadnje vrijeme su popularni oni koji uključuju životinje. Otkrijte koji su to najnoviji tretmani koji uključuju i životinje i razmislite da li biste bili dovoljno hrabri da ih isprobate.

neobične tretmani ljepote

1. Riblji pedikir

Ovaj tretman se sastoji od toga da noge držite unutar akvarija sa ribicama koje grickaju mrtve stanice s vaših stopala.

2. Maska za lice od ptičje izmeta

Ovo je japanski tretman koji treba kožu održavati lijepom i glatkom zahvaljujući specijalnom enzimu koji se nalazi u ptičjoj izmetu.

3. Terapija s pijavicama

Pijavice su se koristile u medicini tisućama godina i vjerovalo se da puštanje krvi liječi razne bolesti. One se i danas koriste u operacijama kako bi se spriječilo zgrušavanje krvi. Međutim, glumica Demi Moore pijavice koristi kao tretman protiv starenja koji navodno detoksicira krv.

4. Kupanje s jeguljama

Ovaj tretman je sličan ribljem pedikeru, samo što se sada vaše cijelo tijelo nalazi u vodi s jeguljama, a ne s malim ribama.

5. Masaža uz pomoć pitona

Ukoliko vam nije ugodno da vas nepoznata osoba masira, možda će vam biti ugodnije da vam zmije gmižu po leđima. Strah je zapravo ključni element ovog tretmana jer on povećava razinu adrenalina koji navodno utječe na metabolizam. Tako da zmije možda mogu “uplaše” i višak kilograma.

6. Sjemena tekućina bika za njegu kose

Ovaj tretman se reklamira kao “vijagra za kosu” i treba učiniti kosu debljom i jačom.


Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*