Srijeda , 21 Novembar 2018

Nekoliko savjeta kako da organizujete vaše kupatilo


Većina ljudi ne zna kako da organizuje kupatilo i da u njega stavi sve sitnice koje služe za potrebe koje obavljamo u kupatilu. Tu se zatim stvori haos koji više ni mi sami ne znamo kako da pospremimo. Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da organizujete vaše kupatilo.

uređenje kupatila
Prostor iznad same wc šolje je uglavnom neiskorišten. Iskoristite ga tako što ćete tu staviti policu na koju ćete moći da stavite nekoliko sitnica koje vam uvijek mogu biti nadohvat ruke.

Stare stepenice prelakirajte i stavite ih u ćošak u kupatilo kako bi vam poslužile da okačite peškire koji su u upotrebi.

Ukoliko u kupatilu imate ormarić, a on ima nekoliko ladica obično je tu haos i ne možete da se snađete. Stavite u ladice pregrade gdje će vam svaka pregrada služiti za nešto drugo.

Napravite male držače za teglice i zakačite ih na zid. U teglice možete da stavite sitnice poput ukosnica za kosu, blaznica ili štapića za uši.

Unutrašnju stranu vrata od ormarića možete da iskoristite tako što ćete staviti na njega pregradu koja će vam poslužiti da stavite fen.


Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*