Subota , 25 Maj 2019

Muškarci vjeruju u brak za sva vremena


Istraživanja pokazuju da muškarci i nisu toliko prestrašeni od obveze koje su neminovne čim stave burmu. Kad prođe razdoblje opiranja, oni zajednicu doživljavaju vrlo ozbiljno

muskarci brak

Još jedan mit o muškarcima je razbijen. Detaljna istraživanja pokazala su da ulazak u brak doživljavaju kao i žene, žele ga i nisu toliko prestrašeni od obveza koje su neminovne čim stave burmu. Oni se, doduše, dulje opiru toj ideji, ali kada odluče da je vrijeme da se skrase, zajednicu doživljavaju vrlo ozbiljno.

O tome najslikovitije govore brojke. Naime, trećina se izjasnila da za muškarce ne postoji dobna granica za ulazak u brak i da treba da se vjenčaju kada su za to spremni. Gotovo polovica smatra da bi prije odluke o ženidbi trebalo prvo živjeti pod istim krovom s potencijalnom suprugom. Točno 50 posto ispitanika vjeruje da bi žena trebala uzme njegovo prezime, a većina je rekla da prije nego što dobiju djecu, žele uživati ​​u dvoje, a najveći broj njih priznaje da im je brak prioritet u životu.

Muškarci su i vrlo romantični 0,79 posto, unatoč poražavajućim statistikama o broju razvoda, vjeruje da je brak doživotan.

Ipak 0,74 procenta njih naglašava i da postoje djevojke s kojima se izlazi i zabavlja, kao i one kojima se daruje burma.


Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*