Ponedjeljak , 18 Mart 2019

Kako odabrati pravi nakit


kako-odabrati-pravi-nakit

Pravilno odabran nakit daje svakoj odjevnoj kombinaciji dozu elegancije, sofisticiranosti i prepoznatljivosti.

Iako u modi postoje pravila samo da bi se kršila, treba imati u vidu da nije sve što vidite na modnoj pisti stvoreno za svakodnevno nošenje, pa se ipak pridržavajte nekoliko zlatnih pravila koja FREYWILLE dizajneri uvijek imaju u vidu pri kreiranju svojih kolekcija:

  1. Tanko prstenje Miss i Ultra učiniće da Vaši prsti izgledaju duže i prefinjeno
  2. Široko Diva prstenje se preporučuje svima koji imaju tanke i dugačke prste
  3. Cabochon minđuše (minđuše u obliku tačkice) najviše dolaze do izražaja kod osoba sa kraćom kosom i predstavljaju savršen izbor za svakodnevno nošenje.
  4. Viseće Waterdrop minđuše akcentuju vrat, izuzetno su elegantne, neobične i upečatljive
  5. Manji privesci (kao što su Cabochon, Flower ili Wave) su idealni za nošenje na kraćim lančićima, dok se krupniji komadi (kao što su Luna Piena ili Messager) nose na masivnijim i dužim lancima.

U svakom slučaju pri kombinovanju različitog nakita uvijek se potrudite da nakit bude iz iste kolekcije ili makar kompatibilan i ne zaboravite – FREYWILLE nakit je skupocijen, dragocijen i vrijedan. To je umjetničko djelo u malom. Tretirajte ga na način na koji zaslužuje da bude tretiran. Redovno ga polirajte jelenskom kožom, uredno ga odložite nakon svake upotrebe u originalnu kutiju. Volite Vaš FREYWILLE nakit jer je on to zaslužio – već toliko puta vas je učinio srećnijima.

Izvor: grazia.rs


Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*