Četvrtak , 25 April 2019

Izgledajte neodoljivo bez šminke


Da li nekada poželite napustiti kuću bez šminke, ali se plašite da nema načina da izgledate lijepo bez nje? To uopće nije točno, jer postoji bezbroj načina da izgledamo lijepo bez ikakve kozmetike na licu.

bez sminke

Obrve

Jedan od sigurnih načina da izgledate lijepo je da obrve uvijek održavati urednim. Vodite računa o tome da su obrve uvijek uredno počupane tako da prate oblik vašeg lica i ne zaboravite koristiti četkicu za obrve.

Piling

Morate voditi računa o svojoj koži ako želite izgledati lijepo bez šminke. Ključ zdrave, sjajne kože je u rednovno skidanju mrtvih stanica čime se postiže svježina. Piling dva puta tjedno će učiniti da vaša koža bude svježa, glatka i sjajna. Redovan piling doprinosti boljem izgledu vaše kože, što je uvijek plus kada izlazite bez šminke.

Trepavice

Uvijek naglasite trepavice! To je još jedan vrlo bitan dio vašeg dobrog izgleda bez šminke. Trepavice su zavjese vaše duše i moraju uvijek biti dotjerane. Vizažistica poznatih, Karmidi predlaže tanak sloj vazelina koji će učiniti da vaše trepavice izgledaju duže, punije i tamnije! Ako baš želite naglasiti svoje trepavice, onda koristite uvijač za trepavice.

Usne

Ako želimo izgledati lijepo bez šminke, ne smijemo zapostavimo usne! Piling nije neophodan samo našem licu, već i usnama. Napravite brzinski piling usana od šećera i maslinovog ulja ili koristite vlažnu krpu za nježnu masažu usana. Potom nanesite na usne hidratantni balzam koji im daje fin sjaj i pritom ih hidratizira.

Hidratantnost

Bez obzira na tip kože, održavanje vlažnosti kože je ključno za gladak i sjajan izgled, inače će vaša koža izgledati umorno i istrošeno. Zato je neophodno održavati kožu mekanom i sjajnom uz pomoć dobre hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom protiv sunca.

Ako ste preskočili šminkanje zato što ste previše umorni ili ste duže spavali, kapi za oči koje uklanjaju crvenilo su vaš najbolji prijatelj. Pomoću njih ćete se na najbrži način riješiti umornih ili krvavih očiju, a vaš pogled će biti bistar i izgledat odmornije.

Još jedan način da izgledate lijepo i bez šminke je izbjeljivanje zuba koje će učiniti da vaš osmijeh uvijek bude blistav. Koristite trake za izbjeljivanje zuba ili gel ovok. Redovno koristite pastu za izbjeljivanje zuba i izbjegavajte pića i hranu koji ostavljaju mrlje na zubima, poput kave i vino.

Kao što vidite, postoji dosta načina da izgledate dobro bez šminke! Šminka je dobra za isticanje kvalitete i prikrivanje nedostataka, ali svakako da možemo ponekad da damo našoj koži malo oduška.


Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*