Utorak , 20 Novembar 2018

5 komada garderobe koje svaka zaposlena žena treba imati


odjeca-moda-0001Već odavno postoje pravila o tome šta se smije, a šta ne nositi na posao. Poslovna etika i kultura nalažu da se određeni komadi garderobe nose u određenim prilikama, ukoliko već pravilo firme nije da se nosi uniforma.

Ipak, mali “modni izleti” neće nikome naškoditi te sledeće komade garderobe možete sa sigurnošću nositi na posao.

Crni blejzer

odjeca-moda-01

Odličan komad garderobe koji je i više nego zahvalan: možete ga nositi kako na posao tako i u svim drugim varijantama.

Bijela košulja

odjeca-moda-02

Već je nepisano pravilo da je bijela kođulja komad garderobe koji svaka poslovna žena mora imati. Odlična je, jer se može kombinovati sa svim drugim komadima garderobe – počevši od džempera do pantalona.

Tamno plave ili crne farmerice

odjeca-moda-03

Tamne ili crne farmerice u kombinaciji sa crnim blejzerom stvaraju stajling koji se može nazvati opuštenim, ali ujedno i elegantnim. Kombinacija je odlična za petak, ukoliko nakon posla planirate otići na piće sa prijateljicama.

 

Tanki džemper sa V izrezom

odjeca-moda-04

Odličan komad garderobe, jer se može nositi tri sezone. Za neutralne boje birajte teget ili sivi, a ako želite da dodate šarenilo u svoj stajling, onda su žuti, narandžasti ili ružičasti apsolutno idealni.

Suknja olovka kroja

odjeca-moda-05

Ženstven komad garderobe koji dodatno ističe eleganciju svake dame. Za hladnije dane birajte modele od vune, a pamučne verzije su idealne kada temperatura počne da raste.

Izvor: minimagazin.info


Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*